• ***NEW *** Free Local Shipping*** in Hong Kong with purchase over $499

盤點5大YSL 缺貨唇色

Posted on 26 January 2018

齊過專櫃! YSL 57隻唇色齊集!

今次一次過齊集YSL 57隻唇色,就連專櫃缺貨的色號都有齊。

只有一個嘴的小編表示,星期一至日,不同衫是要襯不同唇色的><

RVS 圓管 15 - 好潤,亦因為太潤,所以要塗很多層才顯色,厚塗顏色有粉嫩春天感覺。

唇釉 12 - 超潤而顯色,嘴唇乾的BB就最適合不過。持久,飯後顏色也不會走掉。

RPC 方管 23 – 蜜糖膚色friendly,偏白的BB就有少少反黑。以淡色調來說是顯色不錯,要打底否則易顯唇紋。

RPC 方管 19 – 個人最愛,別看紫色好難襯,其實只要眼影略為深色少少,就已經好靚好靚。

RPC 方管 52 – 不停補貨的Barbie girl 色,雖然難駕馭,但襯深色衫會令成個妝容更有style,超顯色但不跨張。推~

More Posts

Search our store